Знаете ли че, над 80% от потребителите които търсят услуги онлайн, са склонни да посетят или да се обадят на определен бизнес в рамките на ден? Като допълнение, 92% от търсещите биха избрали бизнес който се намира на първата страница на търсачката. А според офиациалната статистика на една от най-големите търсачки, блиозо 46% от всички търсения са локални!

Питате се защо споменаваме тези статистически данни? Защото ние вярваме, че ако вашия бизнес не е сред първите 10, то вие рискувате да не попаднете сред печалившите компании, които се радват на популярност и доверие от клиентите си. Нещо повече, ние в Онлайн Консулт възприемаме успехът на вашия бизнес като наш – и ще работим за да го постигнем.

Екипът на Онлайн Консулт се състой от SEO, AdWords и маркетинг, и копирайт специалисти с дългогодишен опит както в България така и в редица европейски страни. През годините, те са работили както за малки бизнеси, така и за компании които са били лидери в сферата си. Ние ще приложим най-ефективните практики и инструменти, които са доказали ефективността си и са помогнали на други бизнеси да популяризират дейността си в интернет.

Ако искате и вашата компания да е сред първенците, то Онлайн Консулт е точно място за вас. Свържете се с нас още днес.

Ние сме там, където са вашите клиенти и партньори.