569
https://onlineconsult.bg/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/456/pekanoto-meso-za-hapvane_1671395252.jpeg

ПЕКАНОТО - Месо за хапване

ulitsa "Joseph Schnitter" 9, Plovdiv 4000
Затворено

Бизнес подробности

Повече за нас

Ние от „ПЕКАНОТО“ сме магазин за месо, но за печено месо! Нашата цел е да ви спестим време и усилия за по-приятно и апетитно прекарване на вашите семейни събирания и тържества, или просто за вкусна вечеря! Освен това, ние сме и магазин, доставящ храна за вкъщи, защото предлагаме не просто месо, а и богат избор от вкусни гарнитури и деликатеси.

Магазинът работи изключително и само с прясно месо, подбрано от пловдивски стопанства, разфасовано, подправено и приготвено на място в магазина. Освен основните видове меса – свинско, телешко и пилешко, ви предлагаме и производните им субпродукти и деликатеси, отново приготвени от нас: кайма, смляна и овкусена в магазина, свински черен дроб, патешки сърца, бумбар, наденица и известните вече в града кебапчета и кюфтета „ПЕКАНОТО“. За любителите на рибата, всеки петък е „рибен ден“, когато към основното меню за деня добавяме и изпечена на дървени въглища риба.

Това, което ни отличава от масово предлагане, е подготвянето на храната – спазваме стари филибелийски рецепти и технологии на приготвяне. Нашето месо се подбира и приготвя търпеливо, изпича на дървени въглища в пещта, или бавно, във фурна, в продължение на цяла нощ. Надяваме се, че след като ни посетите и опитате от нашата продукция ще изградим здрави, трайни отношения на доверие между кулинар и клиент. От нас ще получите уважение и коректно отношение. Ще дадем всичко от себе си, за да получите истински вкусна домашна храна. Добре дошли и да ви е вкусно!

Местоположение на картата

company map
ulitsa "Joseph Schnitter" 9, Plovdiv 4000

Социални мрежи

Работно време
GMT +02:00
понеделник
11:00 - 19:00
вторник
11:00 - 19:00
сряда
11:00 - 19:00
четвъртък
11:00 - 19:00
петък
11:00 - 19:00
събота
11:00 - 14:30
неделя
Затворено