887
https://onlineconsult.bg/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/452/mesokombinat-elko-mes_1671291127.jpeg

Месокомбинат "Елко Мес"

ulitsa "Nedyalka Shileva" 49a, Южна промишлена зона, Plovdiv 4023
Отворено

Бизнес подробности

Повече за нас

Производствената дейност започва от 1995г., като от самото начало на производствения процес, стремежът на фирмата е да се произвеждат качествени продукти, свързани с българските традиции и вкус. В България дейността се осъществява чрез дистрибутори в цялата страна, на които се предоставят продукти с гарантирано качество, произведени при високи хигиенни изисквания и стриктен санитарен контрол.

ЦЕХЪТ ЗА КОЛБАСИ е разположен в собствена база закупена от ПОАП намираща се в гр. Пловдив, ул. „Брезовско шосе“ 170 в непосредствена близост до складовете за Търговия на едро. Сградата е със застроена площ от 449 кв.м. и разгъната площ 1450.51 кв.м., разположена в Северната индустриална зона. Произвеждат се над 30 вида пресни, малотрайни и трайни колбаси по традиционни български рецепти, както и нови вкусове колбаси по европейски рецепти и стандарти за качество. „Елко Мес“ ООД е в нов производствен комплекс, с разгърната площ над 6000 кв.м., намиращ се на ул.“Недялка Шилева“ 49А, 4023 Индустриална зона Тракия, град Пловдив.

Всички продукти с марката Елко Мес се произвеждат под стриктния надзор на нашите технолози.

Фирмен магазин Елко Мес е специализиран в продажбата на месни и млечни продукти на територията на гр. Пловдив. Магазинът представлява един от най-известните производители на месни продукти Елко Мес. Тук можете да откриете прясно месо в големи разновидности, шпекови и луканкови колбаси и други. Екипът ни подхожда с голямо внимание към Вас - нашите клиенти, а продуктите, които можете да откриете при нас минават ежедневен контрол по качество и свежест. Освен месни продукти във Фирмен Магазин Елко Мес можете да откриете набор от млечни продукти подбрани специално за Вашия вкус. Предлагаме Ви и подправки и продукти за обработка на месото. Можете да ни посетите в гр. Пловдив, бул. "Санкт Петербург" №40 (до плувен комплекс ВСИ). Заповядайте при нас и открийте необходимото. Очакваме Ви!

Фокусът на компанията е ориентиран към клиента и неговите потребности, затова нашият девиз е: „НА КЛИЕНТА С ЛЮБОВ“.

Продукти

  • сурово-сушени деликатеси
  • трайно варено пушени колбаси
  • варено пушени деликатеси
  • варено пушени шунки
  • малотрайни колбаси
  • месни заготовки в тарелки
  • кайми и местни заготовки в тарелки

Местоположение на картата

company map
ulitsa "Nedyalka Shileva" 49a, Южна промишлена зона, Plovdiv 4023

Социални мрежи

Работно време
GMT +02:00
понеделник
07:00 - 16:00
вторник
07:00 - 16:00
сряда
07:00 - 16:00
четвъртък
07:00 - 16:00
петък
07:00 - 16:00
събота
Затворено
неделя
Затворено